За прв пат ДЕТСКА трка!

  • 25.05.2022

Оваа година за прв пат се одржа детската трка како дел од Трка на Поезијата. Огромна благодарност до сите 120 учесници, до нивните родители за довербата во нашата организација. Од старт до финиш уживавме во детските насмевки со голема возбуда. Се гледаме наредното издание во 2023 година помасовно!

Сподели