Победници на трката од 5км

  • 25.05.2022

Победници во машка категорија на 5 километри

1 место Кристијан Наумовски
2 место Григоријан Никовски
3 место Стојче Петровски

Честитки за Кристијан што ја одбрани титулата од минатата година и за сите победници.

Сподели