Без помош на спонзори, би било невозможно да се одржи ваков спортски настан што се бара како што е Трката на Поезијата во Струга.

 

Со таа цел ние како здружение спонзорствата ги поделивме на повеќе нивоа според финансискиот придонес:

 

Дијамантски пакет – 1 количинa

Овој пакет на спонзорство може да се искористи како еден пакет и да биде уникатен спонзор на целиот настан.

 

Златен пакет – 3 количини

Овој пакет на спонзорство може да се искористи како три пакети и да добие златни услови на настанот.

 

Сребрен пакет – 5 количини

Овој пакет на спонзорство може да се искористи како пет пакети и да добие сребрени услови на настанот.

 

Бронзен пакет – неограничен број на пакети

Овој пакет на спонзорство може да се искористи како неограничени пакети и да добие бронзени услови на настанот.

 

Покрај горенаведеното, има поддржувачи и медиумски спонзори.

 

Поддржете го најголемиот и историски настан за трчање во Струга и создадете успешна спортска приказна заедно со нас.

 

За понуда и детали за спонзорство, Ве молиме контактирајте не на contact@poetryrun.mk