Биди и ти Волонтер

Биди и ти дел од Трка на Поезијата, биди волонтер, заедно да ја промовираме Струга во едно поинакво светло, светло на спортот и здравјето, дружи се со нас и помагај им на другите да успешно ја остварат својата цел, ова е прва Трка на Поезијата, но пред нас е вистински предизвик и се надеваме дека ова ќе прерасне во традиција и историја, биди дел од едукацијата на младата популација, биди и ти дел од организацијата на Трка на Поезијата.

Вашето име

Вашата електронска пошта

Вашиот телефонски број

Одбери пол

Одбери датум на раѓање

Одбери големина на маица

Со пополнување на оваа пријава се согласувам да бидам волонтер за потребите на Спортската манифестација Трка на Поезијата 2022. Потврдувам дека ќе ја поминам обуката за волонтер и дека ќе се ставам во функција на предвидените спортски настани кои се дел од Спортската манифестација Трка на Поезијата 2022.