Организатор:

Спортски Мостови

Адреса:

Кузман Јосифоски бр. 14, 6330, Струга
Северна Македонија

  • Телефонски број: +389 78 444 379
  • Електронска пошта: contact@poetryrun.mk
Loading...

Контактирајте нѐ!

Користете ја формата подолу за да стапете во контакт со нас за било кое прашање!