Победници на трката од 10км!

  • 25.05.2022

Победници во машка категорија на 10 километри.
1 место Дарио Ивановски
2 место Атанас Анчевски
3 место Димитар Петровски

Дарио Ивановски постави нов рекорд на трката со резултат од 30:31.
Честитки за Дарио и сите победници.

Сподели