Победнички на трката од 10км

  • 25.05.2022

Победници во женска категорија на 10 километри

1 место Билјана Кираџиева
2 место Миљана Ристиќ
3 место Весна Кираџиева

Честитки за Биљана што ја одбрани титулата од минатата година и за сите победници.

Сподели