Придобивки од трчање покрај езеро!

  • 09.01.2021

Придобивки од трчање покрај езеро.

Сите знаеме за здравствените придобивки од редовното трчање и пешачење, но ние во Струга нудиме уште една придобивка. Трчање покрај вода, езеро или река. Научно е докажано дека редовното трчање покрај вода и зеленило значително го намалува нивото на стрес и дополнително придонесува за да се започне денот полн со енергија.

Затоа на 23 Мај во Струга уште од рани зори сите заедно ќе уживаме покрај езеро и ќе трчаме со насмевка на лицето.

Сподели