БОГРАД ДЕТСКА ТРКА

Поголемиот дел од патеката поминува покрај езеро и еден дел низ срцето на Струга, покрај реката Црн Дрим и низ повеќе историски знаменитости на градот.

  • Финишер медал
  • Осигурување
  • Маица од трката
  • Диплома за победниците
  • Pic2go фотографии
  • Подароци од спонзори
  • Пиедестал за најдобрите
  • Специјален подарок
Loading...

26 мај

Дата на трката

20 минути

Временско ограничување

10:00

Почеток на трката

Награди за учесниците на Трка на Поезијата кој што со своето време ќе се најдат на најдобро рангираните места.

Натпреварувачите кои што ќе се победници на трката (првите три места) ќе добијат и пехар за освоеното место и дополнителни награди на нашите спонзори.

Победниците ќе добијат и печатена ДИПЛОМА на самото прогласување!

Подигнувањето на стартните пакети ќе започне на 18.05.2022 година во Скаут Кампинг Струга.

При подигањето на стартните пакети мора да ја имате вашата информација (електронска потврда или печатена) за регистрација на вашата уплата за да го подигнете Вашиот пакет. За да подигнете стартен пакет на друг натперварувач, мора да ја покажете неговата потврда за регистрацијa во тврда копија.