Dhomat e zhveshjes, Ruajtja e bagazheve, Tualetet

Dhomat e zhveshjes

Tendat do të vendosen pranë zonës së fillimit / mbarimit. Objektet do të jenë të hapura para dhe pas garës.

Magazinimi i bagazhit

Në paketimin fillestar, ju do të merrni një afishe për bagazhet tuaja e cila nëse e lini do të duhet të jetë në një vend të dukshëm nga çanta / çanta e shpinës dhe do t'i lini në vendin e caktuar për ruajtje. Organizatorët nuk janë përgjegjës për ndonjë send të shtrenjtë, telefona, bizhuteri dhe sende të tjera nëse ato humbin.

WC

Tualetet portabël do të instalohen afër fillimit / mbarimit të garës.

Stacione freskuese

Do të ketë stacione freskuese, të vendosura rreth 2 km përgjatë gjurmës. Ata do të ofrojnë pije izo, ujë, fruta për t'ju ndihmuar të vraponi. Në sipërfaqen përfundimtare do të ketë një stacion shtesë me fruta, pije të nxehtë dhe biskota të vogla.

Koha

All participants in the race will receive a starting number with a CHIP in the starting package, which they will have to carry in a conspicuous place, time is measured through the CHIP and it is not possible to shorten the race because the measuring stations will be placed along the race.

Renditja dhe grupmoshat

Renditja është individuale për garat 5 km dhe 10 km për burra dhe gra.