Рекреативна трка 5 км

Поголемиот дел од патеката поминува покрај езеро и еден дел низ срцето на Струга, покрај реката Црн Дрим и низ повеќе историски знаменитости на градот.

  • Финишер медал
  • Осигурување
  • Стартен број со чип
  • Drifit маица
  • Pic2go фотографии
  • Online диплома
  • Подароци од спонзори
Loading...

23 мај

Дата на трката

60 минути

Временско ограничување

08:45

Почеток на трката

Награди за учесниците на Трка на Поезијата кој што со своето време ќе се најдат на најдобро рангираните места.

1 место

златен медал

2 место

сребрен медал

3 место

бронзен медал

4 место

финишер

5 место

финишер

Натпреварувачите кои што ќе се победници на трката (првите три места) ќе добијат и пехар за освоеното место и дополнителни награди на нашите спонзори.

Победниците ќе добијат и печатена ДИПЛОМА на самото прогласување!

Подигнувањето на стартните пакети ќе започне на 20.05.2021 година на однапред одредената локација која ќе бидат сите учесници известени најкасно до 15.05.2021 година.

При подигањето на стартните пакети мора да ја имате вашата информација (електронска потврда или печатена) за регистрација на вашата уплата за да го подигнете Вашиот пакет. За да подигнете стартен пакет на друг натперварувач, мора да ја покажете неговата потврда за регистрацијa во тврда копија.